skip to Main Content
Om

Skuespiller fra Århus Teater Skuespillerskole årgang 1983.

Jeg startede i de unge år med en uddannelse i “Krop og Bevægelse” og fortsatte som professionel danser på bl.a. Århus, Ålborg, og Odense Teater, Cirkus Revyen, Tivoli Revyen, Danske Dansekompagnier m.fl.

Debuterede i 1984 som skuespiller i Peter Langdals spektakulære forestilling “Plys og Plastik“ på Gladsaxe Teater, efterfulgt af flere års ansættelse på Folketeatret, Turné Teater og som freelance i København.

Egenproduktion i samarbejde – den interaktive og publikums involverede forestilling “Tony og Tinas bryllup“.

Medstifter og stadig aktiv i skuespillerinde ensemblet “DE DAMER“.

Sang har været en stor del af mit arbejde som skuespiller, der har omfattet et utal af cabareter, revyer og musicals, og jeg har derudover haft fornøjelsen af at arbejde sammen med bl.a. Kim Larsen som hans partner i “Kielgasten“, medvirket i “A chorus line“, “West Side Story” m.fl. i over 30 år.

Jeg har lagt stemme på mere end 500 tegnefilm, lavet speak/voice-over og indtaling af lydbøger.

Som en naturlig forlængelse af skuespillerfaget har jeg desuden taget “1:1 KOMMUNIKATION” moduluddannelse hos Art Lab, og løbende suppleret mit skuespillerarbejde med undervisning og kurser i Rollespil, Præsentationsteknik og Kommunikation, samt udviklet og afviklet kurser i bl.a. Kriminalforsorgen, Sundhedssektoren, BUPL, Professionshøjskolen Metropol.

Jeg er stadig nysgerrig på arbejdet med at udvikle en rolle, og nyder glæden ved at formidle et andet menneskes historie – på godt og ondt.

Jeg glæder mig til nye kommende udfordringer på film, TV og teater som den modne erfarne skuespiller jeg er idag.

ANN HJORT

Back To Top